Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Φιλοξενούμε την ιστοσελίδα ή τις διαδικτυακές εφαρμογές σας...

Για την φιλοξενία των ιστοσελίδων σας, σας παρέχουμε χώρο ο οποίος θα ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες της ιστοσελίδας ή των διαδικτυακών εφαρμογών σας, τόσο στο παρόντα χρόνο όσο και σε μελλοντικό για οποιαδήποτε πιθανή μεταβολή ή αναβάθμιση. Η διάρκεια της φιλοξενίας γίνεται για ένα έτος με δυνατότητα συνεχών ανανεώσεων, σε ασφαλείς Web Servers με εγγυημένη την αδιάλειπτη λειτουργία τους και εγγυημένη διαθεσιμότητα που ξεπερνά το 99.9 %, εξαιρουμένων των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης και αναβάθμισής τους.

Επίσης για την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών σας σε μεταφορά δεδομένων, σας παρέχουμε το απαιτούμενο bandwidth το μήνα. Το Bandwidth ουσιαστικά αποτελεί ένα μέτρο του όγκου της πληροφορίας που μπορεί να μεταδοθεί μέσω ενός δικτύου σε δεδομένο χρόνο. Όσο μεγαλύτερο το εύρος (bandwidth), τόσο περισσότερα δεδομένα μπορούν να περάσουν μέσα απ’το δίκτυο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσο μεγαλύτερο είναι το εύρος τόσο περισσότερους - ταυτόχρονα - επισκέπτες θα μπορεί να εξυπηρετήσει η ιστοσελίδα ή οι διαδικτυακές εφαρμογές σας.

Επιπλέον σας παρέχουμε απεριόριστους λογαριασμούς αλληλογραφίας (e-mails) της μορφής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τα οποία θα έχετε τη δυνατότητα να τους διαχειρίζεστε τόσο διαδικτυακά (με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή Ιστοσελίδων), όσο και τοπικά στον υπολογιστή σας μέσω POP3, SMTP & IMAP.

Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται όλα τα πακέτα που προτείνουμε για τους πελάτες μας

 
Χώρος στο δίσκο
Μηνιαίο traffic
Domains
Subdomains
E-mails
Βάσεις ΜySQL
Λογαριασμοί FTP
Backup
Υποστήριξη
Στατιστικά
Ετήσια συνδρομή
BRONZE
1GB
8GB
1
Απεριόριστα
Απεριόριστα
Απεριόριστες
Απεριόριστοι
ΝΑΙ
ΝΑΙ
ΝΑΙ
59€
SILVER
3GB
16GB
1
Απεριόριστα
Απεριόριστα
Απεριόριστες
Απεριόριστοι
ΝΑΙ
ΝΑΙ
ΝΑΙ
79€
GOLD
6GB
24GB
2
Απεριόριστα
Απεριόριστα
Απεριόριστες
Απεριόριστοι
ΝΑΙ
ΝΑΙ
ΝΑΙ
99€
PLATINUM
10GB
32GB
3
Απεριόριστα
Απεριόριστα
Απεριόριστες
Απεριόριστοι
ΝΑΙ
ΝΑΙ
ΝΑΙ
119€


Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.