Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Σχεδιάζουμε και αναπτύσουμε την ιστοσελίδα σας με ευθύνη, επαγγελματισμό και συνέπεια...

Η επαγγελματική ομάδα της Simple.Dot αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους στον χώρο της πληροφορικής, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι και αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους για την ανάπτυξη ιστοσελίδων και γενικότερα στο web design, το web development και της γραφιστικής τέχνης μπορούν να σας προσφέρουν εξαιρετικές και αξιόλογες λύσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα συλλέγουμε τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τα οράματά σας, τα αναλύουμε και στα υποβάλλουμε τη δική μας πλήρη πρόταση για το project. Στη συνέχεια με την έγκριση και τη συνεργασία σας δημιουργούμε μια ιστοσελίδα που θα ανταποκρίνεται επακριβώς στις δικές σας προϋποθέσεις και ταυτόχρονα θα προωθεί και θα προβάλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία σας.

Παρακολουθούμε και αξιοποιούμε όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες για την ανάπτυξη ιστοσελίδων, είτε αυτές είναι στατικές είτε δυναμικές, όπως είναι η HTML, XHTML, DHTML, CSS, Flash, PHP, Java, Javascript, Jquery, Yii Framework. Εκτός των άλλων εκμεταλλευόμαστε πλήρως τις Open Source πλατφόρμες Wordpress, Joomla, Drupal, Magento, Prestashop, osCommerce και πολλές άλλες οι οποιίες είναι απολύτως αξιόπιστες, διεθνώς αναγνωρισμένες και διαδεδομένες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, προκειμένου να δίνουμε στους πελάτες μας φθηνές και αξιόπιστες λύσεις. Η χρήση των συστήματων διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που συμπεριλαμβάνεται στις συγκεκριμένες πλατρφόρμες, παρέχεται δωρεάν για πάντα, ενώ παράλληλα δεν σας περιορίζει να ζητάτε υπηρεσίες υποστήριξης μόνο από την εταιρεία που ανέπτυξε την ιστοσελίδα σας βασισμένη σε δικό της CMS. Τέλος με τον τρόπο αυτό οι πελάτες μας έχουν όλη την πληροφορία σχετικά με την δυναμική τους ιστοσελίδα στα χέρια τους με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο

Στην Simple.Dot μπορούμε να αναλάβουμε και να υλοποιήσουμε κάθε ιστοσελίδα που θα μας ζητήσετε και φυσικά να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη και απαίτηση των πελατών μας.