Λίγα λόγια για εμάς

Η Simple.Dot δημιουργήθηκε από το μεράκι των ανθρώπων της και πλέον μετρά μερικά χρόνια ζωής. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και ειδικούς στην πληροφορική και στη γραφιστική με γνώση πάνω στα πιο σύγχρονα εργαλεία και τις τάσεις σε web developer και web design.

Ο συνδυασμός της εμπειρίας και της γνώσης με τον ενθουσιασμό της επαγγελματικής μας ομάδας δίνουν ώθηση στην εταιρεία μας και αποτελούν εγγύηση για την επίτευξη των στόχων της που δεν είναι άλλοι από την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την ικανοποίηση των πελατών μας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι στον χώρο της πληροφορικής η γνώση και η εκπαίδευση ποτέ δεν σταματάει και για να μπορούμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις πρέπει να εξελισσόμαστε και εμείς. Το ανθρώπινο προσωπικό μας εκπαιδεύεται συνεχώς στις νέες τεχνολογίες και σε όλα τα σύγχρονα εργαλεία, έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να είμαστε πρωτοπόροι και στην αιχμή των νέων τεχνολογιών.

Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο της πληροφορικής, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας και να ικανοποιούμε κάθε τους ανάγκη, ακόμα και πριν αυτές εμφανιστούν.

Αναλαμβάνουμε, εκτός των άλλων, το σχεδιασμό και την δημιουργία των ιστοσελίδων ή των διαδικτυακών εφαρμογών σας, στοχεύοντας στη σωστή προβολή της επιχείρηση σας στον παγκόσμιο ιστό. Για να επιτευχτεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, συλλέγουμε τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τα οράματα σας και με βάση αυτά σας κάνουμε την δική μας πρόταση. Με την έγκριση και την συνεργασία σας δημιουργούμε μια ιστοσελίδα που θα ανταποκρίνεται επακριβώς στις δίκες σας απαιτήσεις και που ταυτόχρονα θα προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία σας

Αρκετοί είναι οι πελάτες που μας έχουν εμπιστευτεί και τους ευχαριστούμε γι'αυτό. Η εταιρεία μας γνωρίζοντας την περίοδο αυτή τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε προσπαθεί να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τους συνεργάτες της στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ο σκοπός και η φιλοσοφία μας είναι εκτός από ευχαριστημένους πελάτες να δημιουργούμε συνεχώς καινούριους φίλους